Få virkelig koblet af til din rejse til Costa del Sol

02 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det var noget nemmere i gamle dage, når man tog til Costa del Sol og skulle slappe af, for så var man virkelig afskåret fra hjemmet, arbejdet, vennerne og meget andet, og det var ikke sådan lige at kunne komme i kontakt med hinanden.

Det er jo selvfølgelig fint, at man noget nemmere og billigere kan holde kontakten ved lige, når man er på ferie enten langt væk eller mindre langt væk, men denne forbedring har så også gjort, at der er kommet andre ting til, som der har gjort, at man mindre bedre kobler fra.

Og det har også noget med samfundstendensen at gøre, hvor man både skal være på arbejde, selvom man har fri, og så skal man præsentere sig fra ens pæne og sjove side på de sociale sider, mens man er på ferie.

Godt nok siger man, at man er på ferie, men man kan altid lige tjekke arbejdsmailen, når man er på ferie, eller også ringer chefen lige til en.

rejser Costa del sol

Gør det til en dyd at koble fra på rejsen til Costa del Sol 

Selvfølgelig er det ikke alle mennesker, som der både er på de sociale medier og lægger noget op hele tiden og er på arbejde, men der kan være overlap.

Men med de elektroniske enheder så er der også blevet lettere for børnene at blive underholdt på den måde, så de glemmer at være tilstede i nuet, når de oplever noget andet, når de er på ferie.

Som forældre kan man opleve det gennem en kameralinse eller ens telefon, når man skal forevige det hele, så man glemmer bare at suge det til sig og opleve det, som det er.

Derfor bør man aftale med sig selv og alle de andre, at man altså mener det, når man siger, at på denne tur til Costa del Sol, så skal man ikke være på andet end ferie.

Flere Nyheder