Flotte gulve i din nye bolig med en gulvafslibning

//Flotte gulve i din nye bolig med en gulvafslibning

Flotte gulve i din nye bolig med en gulvafslibning

Har du netop anskaffet dig en ny bolig, og falder den ind under den kategori af boliger som ejendomsmæglerne med en flot eufemisme benævner ”håndværkertilbud”? Så har du sikkert nok at gøre med at arrangere den forestående renovering. I denne forbindelse er det en god idé at tænke samtlige småreparationer og istandsættelser ind i projektet, og sørge for at de bliver udført i den rette rækkefølge. Og her må du endelig ikke overse gulvene i boligen.

Få ordnet de gamle trægulve inden du flytter ind

Et boligen belagt med massive trægulve, bør du få dem vurderet af en professionel gulvmand før du foretager dig noget som helst andet. Du har måske været fristet til at rykke gulvene op eller lade dem dække af en anden gulvbelægning – for eksempel beton eller cement, eller et syntetisk klik parket gulv i laminat.

Men det er slet ikke sikkert at dette er nødvendigt. Selv om trægulvet i huset eller i lejligheden fremstår umådelig slidt og nusset i overfladen, vil det – såfremt træværket ellers er sundt, og gulvet intakt – med stor sandsynlighed sagtens kunne blive rigtig flot. Det kræver bare den rette behandling – og en sådan kan en dygtig gulvmand levere.

Skal jeg vælge gulvafslibning eller gulvafhøvling?

En professionel gulvmand, som har mange års erfaring med behandling af trægulve, vil hurtigt kunne vurdere om dit trægulv har brug for en gulvafhøvling, eller om det kan nøjes med en gulvafslibning. I tilfælde af at gulvet er dækket med lak eller fernis, eller er meget medtaget og bulet, vil en gulvafhøvling muligvis give mening. Men er gulvet ubehandlet eller behandlet med olie eller sæbe vil en gulvafslibning være fuldt tilstrækkeligt for at fjerne de overfladiske skønhedspletter og genskabe det eftertragtede ensartede udseende.

Du kan læse mere, og bestille tid til en grundig gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk

By | 2020-05-24T22:57:55+00:00 maj 24th, 2020|gulvafslibning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment