Her finder du din brugte bil

//Her finder du din brugte bil

Her finder du din brugte bil

Leder du efter en ny, brugt bil, du kan drøne ud ad landevejene i, så læs med her, hvor vi guider til de bedste markedspladser for brugte biler – og fortæller, hvad du skal være opmærksom på.

Der er flere forskellige muligheder, når du skal finde brugte biler til salg, men grundlæggende er det et spørgsmål om én ting; vil du købe privat eller af en forhandler?

Køber du privat, kan du ofte spare nogle tusinde kroner, men til gengæld får du ingen garanti med i købet, ligesom du ikke er dækket af købeloven.

Køber du derimod af en forhandler, koster det hurtigt 5.000-10.000 kr. mere, men så får du også to års reklamationsret med i købet, og hvis du er heldig, kan du forhandle dig til en brugtvognsgaranti.

Vær opmærksom, når du køber brugt

Uanset om du køber din brugte bil af en privatperson eller gennem en forhandler, skal du have øjnene med dig, når du handler. Bilen skal prøvekøres, du skal lytte efter mislyde i motoren og du kan med fordel tjekke både A/C-anlæg, forrude og sædevarme, inden du starter forhandlingerne.

Vil du være helt sikker på, at du ikke køber katten i sækken, kan du vælge at sende bilen forbi en uvildig mekaniker, der giver den et gennemtjek og fortæller dig, hvad du kan forvente af bilen fremadrettet – det giver dig også et udemærket forhandlingsgrundlag, hvis der skulle være fejl og mangler.

Skal du sælge din egen bil?

Hvis du selv har en brugt bil, der skal sælges, inden du kan købe en ny, kan det ofte betale sig at besøge forhandleren og forhøre sig. Der er gode muligheder for, at vedkommende vil give lidt ekstra for din bil, hvis du køber en ny af ham – og det skader i hvert fald ikke at spørge.

Har du mod på at involvere dig i handlen selv, kan du til gengæld gøre en god handel ved at stå for det hele selv; både salget og købet af en ny bil.

By | 2020-03-17T00:04:52+00:00 marts 17th, 2020|brugte biler|Kommentarer lukket til Her finder du din brugte bil

About the Author: