Maden til konfirmationen behøver ikke at koste en bondegård

05 april 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Skal din søn eller datter snart konfirmeres, er du sikkert allerede begyndt at tænke på, hvilke former for mad du skal servere. For det er jo vigtigt, at der er noget lækker mad til festen. Det er jo noget af det, der er med til at gøre, at dagen bliver ekstra festlig. Men hvad skal du så servere? Og bliver det ikke enormt dyrt at servere mad for en masse mennesker? 

Det behøver dog ikke at være dyrt at servere mad for alle dine konfirmationsgæster. I hvert fald ikke, hvis du bestiller maden hos Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma, der leverer mad til det meste af Danmark. Deres mad er solid og nede på jorden og til en fornuftig pris. Det er derfor, at der er mange, der foretrækker at servere den til deres fester eller bare til en hyggelig komsammen. 

Hos Kokken og Jomfruen har de flere forskellige buffeter og menuer, som du kan vælge at servere til konfirmationen. Dermed vil det være nemt at finde den helt rette alt efter, hvilket tema I har valg til festen. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

mad ud af huset

Vælg den buffet, der passer til jeres konfirmation

Der er selvfølgelig forskel på, hvordan folk vælger at holde konfirmation. Derfor kan du hos Kokken og Jomfruen også vælge mellem flere forskellige buffeter, som I kan servere. Det kan for eksempel være en lækker buffet med klassiske buffetretter som kartoffelsalat og frikadeller. Det kan også være en stor og overdådig buffet med hele 14 retter, så der virkelig er mange forskellige retter, som jeres gæster kan vælge imellem. 

Det kan også være, at I gerne vil vælge retterne selv. I det tilfælde har de også en vælg selv buffet hos Kokken og Jomfruen. Der har I mulighed for at vælge mellem en række forskellige retter, så I er sikre på at kunne få lige præcis dem, som I gerne vil have. 

Flere Nyheder