Selskabslokaler i fint område i Køge

20 september 2021
Tina Høy

Søger du et sted at holde fest? Måske bor du i lejlighed og har ikke plads til at holde din runde fødselsdag, en konfirmation, sølvbryllup eller anden fest. Det kan også være, du bare gerne vil holde festen et sted, hvor der bliver sørget for det hele.

Det er dejligt at være fri for at skulle tænke på at handle ind, ordne hjemmet, dække bord og alle de mange andre opgaver, der er, inden og imens man holder fødselsdag. Når man holder fest et andet sted, er man frisk, når man ankommer til sin fødselsdag og ikke træt efter forberedelser. 

Vælg mellem fire forskellige lokaler

Hvis du bor i nærheden af Køge og søger nogle, der har selskaber i Køge, er traktørstedet Højruplund stedet at holde din fest. De fire flotte selskabslokaler ligger udenfor Køge, nær Stevns. Lokalerne er indrettet med forskellig stil, så du kan vælge, hvilket ét der falder mest i din smag. Den store sal har udsigt til den 30 meter høje klint og den gamle kirke. Dette lokale har plads til 175 mennesker, og det mindste lokale er fint til 14 personer, hvis du vil holde en lille intim fødselsdag.

Hvis du har brug for lidt råd og vejledning i forbindelse med din fest, har personalet på Højeruplund mange års erfaring og vil gerne hjælpe.

Bindingshus og hyggeligt område

Man kan både have ønsker til sin fests lokation, omgivelser og lokaler. Stedet skal gerne være så tæt på flertallet af gæster som muligt, det må godt være fine omgivelser, hvis det er vejr til at trække lidt luft indimellem og for at sætte stemning og forventninger ved ankomst, samt lokaler der er lyse, pæne og har god plads.

Når gæsterne ankommer, vil de se et rigtig hyggeligt område med små hvide bænke foran, et stråtækt hus og tilbygninger. Man kan se, at Traktørstedet Højeruplund oprindeligt var et stråtækt bindingshus, der var skovløberhus under Gjorslev Gods. I dag er det udvidet med to fine tilbygninger.

 

Flere Nyheder