Skal jeg male loft eller vægge først?

26 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Hvis du skal i gang med at male din bolig, er du måske i tvivl om, om du skal male loft eller vægge først. Eller måske er du slet ikke i tvivl, for er det ikke lige meget, hvad der bliver malet først? Hvis det er det sidste, du tror, kan vi fortælle dig, at det i hvert fald ikke er rigtigt. Det betyder noget, om du starter med at male loftet, eller om du starter med at male væggene. 

Skal du male både loftet og væggene, er det vigtigt, at du starter med at male loftet. Når du maler loftet, kan der nemlig dryppe maling ned på væggene. Når du maler væggene bagefter, har du mulighed for at jævne dråberne ud. Dermed kommer de altså ikke til at være synlige. Hvis du havde gjort det i den omvendte rækkefølge, ville de dog ende med at blive synlige på væggen. 

Få professionelle malere til at stå for det

For at være sikker på, at du får et flot resultat, hvor der ikke er malingdråber nogen steder, er det vigtigt, at du sørger for at få nogle professionelle malere til at male din bolig. De har godt styr på, hvordan det skal gøres. Dermed kan du være sikker på, at der ikke kommer til at være malingdråber nogen steder. 

Leder du efter malerfirma Helsingør, kan du for eksempel se nærmere på malerkanonen.dk. De er meget erfarne, og du kan derfor være sikker på, at du får et godt resultat, når du benytter dem. Skulle du ikke være tilfreds med resultatet, har de en tilfredshedsgaranti, som du kan benytte dig af. De er dog så sikre på kvaliteten af deres arbejde, at de giver dig en tre års garanti på det. Det er også rart for dig at have den. Endelig skal du først betale, når arbejdet er udført. Det giver dig en yderligere garanti for godt arbejde. 

Flere Nyheder