Vælg den rette glarmester

15 oktober 2021
Christina Dueholt

advertorial

Valg af den rette håndværker

Der er bestemt ingen tvivl om, at når det kommer til at vælge den rette håndværker, er der utrolig mange om budet. Her taler vi ikke blot om murer, tømrer eller VVS’er – nej håndværkere generelt, er der en utrolig høj efterspørgsel på, og det er helt sikkert noget, der vil vare ved det næste lange stykke tid.

Nogle vil måske blame corona for at gøre håndværkere mere attraktive i og med, at ALLE lige pludselig skulle have lavet deres hjem om. Og hvis ikke det var deres hjem, der skulle renoveres, jamen så fik folk fikset den havelåge, som stod og hang med næbet, eller malet de vægge, som aldrig var blevet malet.

Så jo – udbud og efterspørgsel har helt sikkert noget at skulle have sagt. Det giver håndværkerne muligheden for at vælge og vrage i deres kunder, men giver også dig et endnu større katalog at skulle vælge i. Så hvad skal du gå efter?

3 gode guidelines 

Punkt 1 

Hvis du for eksempel skal gå efter en glarmester, kan det være en god idé at overveje hvor meget erfaring, glarmesteren har. Det kan for eksempel være at du vil vælge en glarmester med meget erfaring, som sikrer dig god kvalitet af håndværk. Dog vil en nyere håndværker måske kende til nye og moderne metoder. 

Punkt 2

Hvad siger folk om glarmesteren? Har han gode anmeldelser eller hvordan står det til? Trejdepartsvurderinger er altid gode, da det giver dig et neutralt blik af, hvordan håndværkeren arbejder i praksis. 

Punkt 3

En glarmester kan faktisk utroligt mange ting. Han kan også ordne spejle og vinduer, der er smadret – derfor skal du overveje, hvad du har brug for hjælp til. For hvis der er flere glas i huset, der hænger med næbet, kan det måske være en god idé at tage en glarmester som har et bredt kendskab.

Flere Nyheder