Værd at vide om lån til istandsættelse

//Værd at vide om lån til istandsættelse

Værd at vide om lån til istandsættelse

Står du og drømmer om at skulle istandsætte hus, lejlighed eller sommerhus? Det er meget naturligt. Hjemmet er vigtigt, da det er det, som skaber rammen for både dig og din familie. Det er dog ikke altid, at man lige har pengene. Heldigvis er det muligt at låne penge til istandsættelsen hos f.eks. hos Ikano Bank. 

Det er en god måde at komme i mål med de drømmeprojekter man har, om det så er at få isoleret og sat en varmepumpe i sommerhuset eller at få et nyt køkken. Mange af disse forbrugslån kan du finde online, så det er dejlig nemt at få overblik over renter, ÅOP og månedlige ydelser, så du kan se, hvordan du skal budgetterer fremafrettet, så du kan betale det tilbage. Mange lån til istandsættelse kan også tages uden at du f.eks. behøver at bruge din bolig som sikkerhed. Du bestemmer med andre ord tit selv, hvad pengene skal bruges til, om det er køkken eller en sofa.

Gode råd

Det første og vigtigste lån er, at du kun skal låne penge, hvis din økonomi rent faktisk kan klare det. Vær gerne konservative og notorisk med at regne på, hvad det faktisk vil betyde for din økonomi og månedlige udgifter, at skulle tilbagebetale et lån. Har du råd til det, også når der kommer renter på? Hvad gør du, hvis der kommer en uforudset udgift etc. 

Derfor kan det også anbefales kun at låne mindre beløb, især hvis det er forbrugslån. Hvis du har brug for større lån, f.eks. til at købe hus, så kan det være en ide at gøre noget andet end forbrugslån.

Når du låner til forbrug, som det er at indrette boligen, så stiller du ikke bil eller bolig som sikkerhed. Du bestemmer altså selv hvad pengene bruges til, men ofte er renten også det højere.

By | 2021-04-20T06:26:10+00:00 april 20th, 2021|lån til istandsættelse|1 Comment

About the Author:

One Comment

 1. Mark Powell juni 11, 2021 at 1:08 pm - Reply

  I don’t know whether It’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your website.

  It appears as though some of the
  text within your posts are running off
  the screen. Can someone else please provide feedback and let me
  know if this is happening to them as well?
  This could be a problem with my
  internet browser because I’ve had this happen previously.

  Many thanks

Leave A Comment